Binnenschrijnwerk

Hieronder tonen we enkele voorbeelden in zoveel mogelijk verschillende materialen.

Vindt u uw idee niet terug, geen nood.
We werken op maat dus contacteer ons gerust.

Zolder afwerking en inrichting

Wens je een extra slaapkamer, hobbyruimte of bureau te maken van uw zolder kamer? Wij plaatsen isolatie, dakramen, gipsplaten en maken kasten op maat.

Bureau op maat

In tijden van thuiswerk is een eigen bureau onmisbaar geworden. In eender welke ruimte maken we een bureau op maat. Of misschien wens je een bureau voor de studenten of gamers in huis? Wij maken uw bureau volledig naar uw wensen. Zo kan u zelf de opstelling, materialen en extra’s zoals ingebouwde ledverlichting kiezen.

Dressing

Een dressing, de droom van elke vrouw toch? Wij maken hem volledig op maat en gebruiksvriendelijk. Open of gesloten. Aangepast aan uw beschikbare ruimte en in de materialen van uw keuze. Melamine, gelakt, ….

Living

Zoekt u al enige tijd naar de juiste tafel, dressoir of een ander meubel maar vind je de juiste maat niet? Geen probleem, wij maken uw meubelen in de materialen en afmetingen die u wenst en nodig heeft.

Inbouwkasten

Een nis die vandaag niet optimaal gebruikt wordt? Benut ze door er een op maat gemaakte kast in te laten maken. Een kleine ruimte waar het je ontbreekt aan opbergruimte? De oplossing een kast op maat.

Badkamers

Op maat gemaakte badkamermeubels. In samenwerking met een gediplomeerde loodgieter pakken wij uw hele badkamer aan.

Trappen

Vaste trappen, zoldertrappen in alle materialen. Beuk, eik, gelamineerd… vraag gerust meer info

Slaapkamer

Studentenkamer, master bedroom of logeerkamer, we maken voor de kasten die u nodig hebt.

Keukenrenovaties

Vaak is uw keuken nog in goede staat maar wil u een andere look. Met het vervangen van de fronten en plaatsen van een nieuw keukenblad is dit snel en goedkoop op te lossen. Bekijk zeker hieronder de voor en na foto’s.

Binnendeuren

Zowel in nieuwbouw als renovatie woningen plaatsen wij binnendeuren. Van schilderdeuren tot volhouten.